kamu rindu aku?

hahahaha.. itulah yang aku selalu buat.. hahaha..
KETAWA.



hari ini topic aku is all about ketawa.
astaga kamu tau ka sebenarnya aku plan mo tulis lain ni tadi.
tiba-tiba kunuk aku mo buat sal ketawa.
ngok ngek jugak ne..adeh kaa..

well orang bilang itu semua cum naturally from ur mind wa kan..aits!
astaga astaga.. kamu tinguk bha tajuk aku..
'kamu rindu aku?'
sekali aku buat pasal ketawa.apakan ne?hahaha..
its out of topic wokeyh..

baru introduction sudah begini panjang ka..
uish nantila aku sambung..
nantikan ketawa punya celita okiee.. DUUUUUUUUUUUUUUUUU~



3.40am




I always wanna be with you~


cakap-cakap petang

seperti biasa aku akan mulakan belog aku dgn perkataan.. 'ok'.. hehhe..aku mmg selalu gtu.. aku pun xtau mengapa dan jgn tya aku bagaimana.. well aku ndatau.. mmg inilah me myself n so on.. hihi..


ok.. aku pun ndatau kenapa semenjak dua menjak aku suka becakap sendiri d belog ne astaghfirullahaladzim (aku kasi pnjg skit bermaksud aku serious ni skg ok).. actually kaka aku bha ne influence aku untuk m'aktifkan diriku d belog agar dia enjoy dengan belog aku.. well memandangkan dia tengah pregnant maw terberanak sudah tu, ku turuti kemahuannya.. turn aku, tunggu! haha (uish awal bhaaa~) anas, aku harap kau terharu dgn apa yg aku post ne.. wahahahaha


ok.. arini 24.10.2010.. well bermaksud esok 25.10.2010 iaitu hari pertama paper ku.. bhaa.. esok paper costing.. which is aku rasa aku sudah setadi se'slumber' yg bole... hahaa.. aku ne bkn jenis study hard punya urg.. to tell u d truth la.. honest kan honest kan? hihi! insyaallah esok aku tenang menjawab segalanya yahh~ (^_^) aku rasa aku chumill kalo buat bgitu.. hahaha!


ok.. skrg ne kul 5.17pm.. cuaca agak mendung.. urg blg just nice lah utk kaum-kaum wanita yg berhati lembut dan manja seperti aku ne.. (lembut dan manja ka jgk?) sekali lg aku dgr bunyi air terjun.. wow! trus aku terbayang mcm aku d tmpt air terjun yg indah ne bha.. bukankah aman dan tenang serta indah illusi yg ada d minda aku skg? kalau lah.. hhaha.. ok! enuff! nnt2 seja pikir sal jalan-jalan.. study week bebeh! wake up! lupakan yang lain!


ok.. apa bha lg aku mo type sebenarnya ne? nanti lah aku melayari ke laman ini lagi kalo aku ada apa mo cakap sendiri2.. hahahha! mcm org sot la bha aku rasa skg ne.. tp nda pa.. mula2 mmg begini.. tunggu ckit masa nanti, expert sudah kali aku berkata-kata.. kawan-kawan aku selalu ckp gni, OK DUUUUUUUUUUUUUUU~~~~

2am

aku sangatlah mengantuk saat ini.
mata aku susah betul maw dbuka sudah.
bha tapi aku masih mampu la menaip tuk blog ini.
blog, kau harus bterima kasih kepadaku la.
aku sengaja kasi besar tulisan ne.
pasal mata aku sepet-sepet skg ni.
tapi aku heran kenapa aku maw juga menaip.
astaga. zzzzzzzzzzzzzzz

Perfect Two



naah.. aku terjatuh cinta suda sama ne lagu.. its for my one.


PERFECT TWO
You can be peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the captain
I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date

You can be the hero
I can be your side kick
You can be the tear
That I cry if we ever split
You can be the rain from the cloud when it's stormin
Or u can be the sun when it shines in the mornin'

Don't know if I could ever be
Without you boy 'cause you complete me
And in time I know that we'll both see
That we're all we need

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

Cause you're the one for me (for me)
And I'm the one for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two

We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

You can be the prince and I can be your princess
You can be the sweet tooth I can be the dentist
You can be the shoes and I can be the laces
You can be the heart that I spill on the pages

You can be the vodka and I can be the chaser
You can be the pencil and I can be the paper
You can be as cold as the winter weather
But I don't care as long as were together

Don't know if I could ever be
Without you 'cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see
That we're all we need

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

Cause your the one for me (for me)
And I'm the one for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two

We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

You know that I'll never doubt ya
And you know that I think about ya
And you know I can't live without ya

I love the way that you smile
And maybe in just a while
I can see me walk down the aisle

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

Cause your the one for me (for me)
And I'm the one for you (for u)
U take the both of us of us (of us)
And were the perfect two

Were the perfect two
Were the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two(yeah, yeah)



B3322

ne bilik aku part5.. B3322~
naah kamu tgukla camana keadaan bilik ne..
well ok2 jugak la.. buli jg aku hidup.. hahaha


ni la tmpt beradu aku.. hahaha

ni c mami

ne c kiki n elfira =)

sengaja aku selitkan muka aku yg bru bgun ne aww!


ne meja c eiffel

ni meja c kiki

c mami

mine


itu sejala buat saat ini yerrr..
aku maw menyapu dulu ni bilik..
supaya xda flu.. =)


pagi yang mendung

morning everyone! today is 22.10.2010.. and im here in front of my lappy.. ok tadi aku bangun jam8 trus aku study coz aku xtaw sdh maw watpa.. adoii.. kaka aku la tu c anas mesej.. trus aku tbgun n xdpt tdo blk~ la la la.. and now aku take 5.. pandai melarat jg take 5 aku ni ke blog.. astaghfirullah~ kenapa aku bgini ni? hihi.. ok aku lama sudah nda update ne blog oh.. dan memandangkan kaka aku always nguluk2 aku punya belog is nda b'update, bha saya update lah ne skg.. muahaha!

Sejarah BeLog Aku

uish.. ada sejarah pla belog aku ne.. haha.. bukan jg mcm cerita hantu ah.. memandangkan aku d hostel skg ni.. hantu ja dlm otak aku.. serious! sunyi lg ni.. tp tenang la.. skg ni aku dgr2 bunyi burung bkicauan serta air terjun? wow! nampak cam hebat pla hostel aku ne kan.. weehee! urg blg indah khabar dr angin bha.. mcm ada sumthing wrong dgn tu peribahasa.. apa ah? eeee! kenapa bha aku beckp sendiri ni? mcm lutchuuu! wahaha..

back to the topic la urg bilang.. astagaaa~ ni belog sebenarnya lecturer kami c mdm aries bha yg suwo ni.. kami buat belog ni dpt markah iniii.. bha pasal tu la berabis jgk bha knuk membuat blog.. astagaa.. ndapenah aku terpikir aku ada blog ow.. serious ckp ekk.. haha! kamu tguk la blog2 aku d bawah tu, ispeaking yaw! malu2 ni bha aku sebenarnya.. haha.. bha kiranya is pestaim la kan aku berblog ni.. (sorilah kalau ejaan aku tu mcm susa maw dbaca ka dpaham ka, accept the way i are bha urg blg, aitsss!) aku nda suka ni berblog ni.. aku rasa macam org gila wakakakakaka! (sori ging) bha maka aku buat jugak.. muahaha! ngengek jugak kan.. well kita kena terai bha jaman moden punya barang.. urg blg blog ni kira mcm diari hidup? aisehh! nda aku suka bdiari yaw.. tp nama juga "terai".. ok lerrr~

aku suka baca belog urg tp aku nda suka buat belog aku sendiri.. ndatau kenapa.. kali aku ndada ilham atau idea menarik ah? atau aku ne jenis membaca tp nda membuat? bha kamu paham ka tu,, hahaha! ui tapi mcm panjang sudah aku beckp2 d cne ne..nanti2 lah bah aku sambung.. k.. aku bru bgun bha ne.. jadi is mamai2la kali~ alasan tu bha..



p/s : to anas & pami (my sibling)
aku update ne belog khas tuk kamu..
menguluk kamu.. ndapa.. hahahahaa!!!!



pleashh don't go

im in love with this song!


PLEASE DON'T GO

merindukanmu




~i mish u~



Love You More Each Day

Everything you are
everything you do
each act of kindness
each look
each touch
every smile
every word
all combine to make me
love you more each day.

somewhere in my past

"i promised myself that when it was over, i'd laugh at the memories. but here i am without a smile in sight. i promised myself that i would call you, just to see if you were okay. but here i am and i can't even dial your number. i promised myself that when it was over, i wouldn't shed a tear. but here i am, shirt almost soaked. i promised myself i would let you go gracefully. but here i am, hating myself for letting you leave. i promised myself that when it was over, i wouldn't look back. but here i am unable to walk forward. i promised myslef i would say goodbye. but here i am, still saying i love you"